El Rebost dels aliments de Torredembarra duplica xifres i recull 14.500 quilos el 2022

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/2/2023

El programa el Rebost dels aliments que desenvolupa la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha tancat el 2022 amb un balanç molt positiu: s’han recollit un total de 14.500 quilos de menjar, duplicant els 7.340 quilos del 2021.

Aquesta iniciativa consisteix en l’aportació d’aliments a Càritas Torredembarra provinents dels establiments Caprabo, Lidl i Aldi que hi col·laboren lliurant una gran quantitat d’aliments que personal de la brigada mediambiental recull i entreguen a l’entitat encarregada de repartir-los entre les persones més necessitades.

Els aliments que habitualment lliuren les empreses són d’una gran varietat, des d’aliments frescos com tot tipus de carn, embotits i formatges envasats, menjars preparats, pizza i pasta fresca, pa de motlle, ous i diferents làctics (iogurts, flams, natilles, etc.), a productes de més llarga durada, com la llet, sucs de fruita, cremes de verdura, gaspatxo o rebosteria.

El regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, ha manifestat el seu agraïment als establiments col·laboradors per implicar-se en aquesta activitat altruista i ha assenyalat que l’any 2023 també s’ha iniciat amb importacions donacions com els 2.000 litres de llet que Lidl ha donat aquest 1 de febrer.

Foto: Els aliments recollits s’aporten a Càritas Torredembarra. / JOAN CASAS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This