El Torredembarra Actualitat es converteix mitjà oficial del FIC-CAT

REDACCIÓ – Roda de Berà, 8/2/2023

El Torredembarra Actualitat s’ha convertit aquest  mes de febrer en un dels mitjans de comunicació oficials del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada  (FIC-CAT), que aquest proper mes de juny celebrarà la seva quinzena edició a Roda de Berà.

A través d’aquest acord, el Torredembarra Actualitat oferirà una cobertura continuada i més àmplia de l’esdeveniment , un dels més importants del panorama cultural del Baix Gaià i del cinema a nivell de país.

El logotip del Torredembarra Actualitat s’incorporarà en part del material promocional del festival i es buscaran altres formes de col·laboració mútua. Des del mitjà de comunicació de referència del Baix Gaià és valora especialment l’impuls a la llengua catalana que representa el FIC-CAT.

Foto: D’esquerra a dreta, Toni Pinel, Cristina Gambín -codirectors del FIC-CATi Jordi Salvat -director del Torredembarra Actualitat. / FIC-CAT

Hemeroteca

Tweets recents

Share This