La torrenca Àurea Rodríguez, finalista del Premio Transfiere amb ‘Antes muerta que analógica’

REDACCIÓ – Torredembarra, 6/2/2023

La col·laboradora del Torredembarra Actualitat Àurea Rodríguez és una de les tres finalistes del Premio Transfiere per la seva tasca de divulgació de la innovació amb el seu primer llibre, Antes muerta que analògica, El Foro Transfiere es celebra a Màlaga del 15 al 17 de febrer.

L’obra de Rodríguez ha estat escollida pel jurat per optar a guanyar el ‘Premi del Públic’ del VIII Premi 0de Periodisme ‘Foro Transfiere, que es presenta com una eina de suport a la Comunicació Científica, Tecnològica i Innovadora, amb l’ objectiu de reconèixer la tasca que realitzen periodistes per donar a conèixer la innovació tecnològica desenvolupada a l’Estat espanyol i la seva convergència a nivell internacional..

Competeixen amb Àurea Rodríguez Alejandro Muñoz Fernández (Agencia SINC) i  Javier Oliva Ramírez (Canal Sur Radio).

La votació està oberta fins a la mitjanit del proper 14 de febre. Podeu votar AQUÍ.

Foto: Àurea Rodríguez és col·laboradora del Torredembarra Actualitat. / CEDIDA

 

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This