El camí Cal Bofill-Baix a Mar-Els Muntanyans torna a rebre el segell de Sender Blau

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/2/2023

Torredembarra ha tornat a aconseguir la distinció de Sender Blau per al camí Cal Bofill-Baix a Mar-Els Muntanyans que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Aquest segell té per objectiu premiar i posar en valor la conservació d’entorns ja humanitzats i la interpretació del patrimoni natural i cultural, utilitzant els senders blaus com a recursos per a la conservació i l’educació ambiental a través de la realització d’activitats recreatives, turístiques i d’oci.

Aquest 2023 han estat premiats un total de 104 senders blaus a tot l’Estat, 5 de les quals a Catalunya, entre aquests el de Torredembarra. L’acte de lliurament de guardons tindrà lloc el 24 de febrer a Santiago de Compostela.

Foto: El camí Cal Bofill-Baix a Mar-Els Muntanyans ha obtingut la distinció de Sender Blau. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This