‘Ús i abús de l’aigua’, l’exposició que es pot visitar a Cal Bofill fins a finals de febrer

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/1/2023

La Regidoria de Sostenibilitat presenta, dins el programa d’educació ambiental de Torredembarra, l’exposició ‘Ús i abús de l’aigua’, a càrrec d’Ecologistes en Acció del Camp de Tarragona i Terres l’Ebre, que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes de gener i febrer.

Tenint en compte que tots els usos que deriven de l’aigua s’han d’executar sota criteris d’estalvi i eficiència, l’exposició vol donar a conèixer com estalviar aigua a les nostres llars: al bany, a la cuina, al jardí, a la piscina i durant la neteja d’espais, amb l’objectiu de fer un ús sostenible d’aquest recurs natural tan valuós i escàs. obligatòries i l’acompanyament previst.

Foto: Nova exposició a Cal Bofill, sobre l’aigua. / AJ TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This