S’incorporen cinc persones a l’Ajuntament de Torredembarra gràcies a subvencions

REDACCIÓ – Torredembarra, 26/1/2023

L’Ajuntament de Torredembarra ha rebut dues subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) corresponents a les convocatòries Treball i Formació 2022 de les línies DONA i ARC i una de la Diputació de Tarragona en el projecte de suport a l’administració electrònica, amb les quals s’han incorporat recentment cinc persones.

La subvenció de la Diputació de Tarragona ha estat de 35.449,26 euros per al foment de l’ocupació local del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès de l’any 2022 i s’han incorporat tres persones el mes de desembre passat amb un contracte de set mesos en el projecte de suport a l’administració electrònica.

La subvenció ARC es desenvolupa en col·laboració amb l’Agència de Residus de Catalunya i està destinada a la inserció de persones més grans de 45 anys per a la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o d’autocompostatge mentre que la subvenció DONA està destinada a facilitar a les dones en situació d’atur de llarga durada, i no perceptores de prestació per desocupació, l’accés al mercat de treball i la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències professionals.

La subvenció ARC ha estat de 31.559,77 euros per a un tècnic de medi ambient i la DONA ha estat de 34.535,91 euros per a una auxiliar administrativa d’Urbanisme. Les incorporacions s’han dut a terme aquest mes de gener i tenen un contracte de dotze mesos a jornada completa amb les corresponents accions formatives.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra amplia la seva plantilla de forma temporal. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This