Torredembarra recupera el servei d’informació de consum

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/1/2023

Torredembarra continua encara recuperant la normalitat després de la pandèmia. El pròxim 25 de gener torna el servei d’informació de consum que va posar en marxa la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de l’Agència Catalana del Consum, i que ha estat aturada a causa de la Covid.

Es prestarà de manera gratuïta al mateix Ajuntament (plaça del Castell, 8), el darrer dimecres de cada mes, de 10 a 14 hores, amb cita prèvia al 677 25 97 38.

Cal recordar que aquest servei ofereix: informació i orientació, assessorament tècnic, tramitació de denúncies i reclamacions, mediació entre les parts i sensibilització, educació i formació en matèria de consum.

Foto: L’Ajuntament deTorredembarra recupera un dels serveis suspesos durant la pandèmia. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This