Intenten robar a l’antic estanc de l’avinguda Catalunya encastant-hi un vehicle

REDACCIÓ – Torredembarra, 22/1/2023

D’aquesta manera ha quedat la persiana del que fins fa un any i mig era un dels estancs de Torredembarra després que un vehicle s’hi hagi encastat. Concretament ha estat a l’avinguda Catalunya aquest diumenge, 22 de gener, al voltant de dos quarts de cinc, quan un vehicle s’ha encastat en aquest local, segons han comprovat dues patrulles de la Policia Local que s’han desplaçat al lloc.

Una persona ha informat a la Policia Local que d’aquest cotxe han baixat dues persones i han marxat. Recordem que l’estanc en qüestió fa un any i mig que esta tancat. Una de les patrulles, mentre feien recerca van veure que havienn intentat entrar en un establiment del passeig de la Sort, amb danys a la porta, per no ho havien aconseguit.

S’ha donat avís del succés als Mossos d’Esquadra i a les Policies Locals d’Altafulla, Creixell i Roda de Berà. Sembla ser que el vehicle que s’ha encastat podria ser robat. S’han emportat el vehicle a dependències policials per a inspecció dels Mossos.

Foto: Estat en què ha quedat el local després de l’encastament. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This