Orsapop renova la seva col·laboració amb l’Institut Ramon de la Torre

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/1/2023

Orsapop, Amics de la Vela Llatina de Torredembarra, col·labora un any més amb l’institut Ramon de la Torre. Des de fa un parell de cursos, el centre educatiu torrenc, dins els Plans d’Iniciació Professional, ha creat el curs d’Auxiliar de Manteniment d’Embarcacions Esportives i d’Esbarjo, on nois/ies d’entre 16 i 21 anys es familiaritzen i aprenen l’ofici de manteniment d’embarcacions.

La col·laboració entre les dues entitats es tradueix en què Orsapop fa xerrades temàtiques i sortides d’iniciació a la vela llatina i, per altra banda, des de l’institut, alumnes fan petites pràctiques de reparació reals amb les embarcacions de l’associació.

Aquest any, l’inici d’aquesta col·laboració ha coincidit amb la visita de l’alcalde, Eduard Rovira, i el regidor de Sostenibilitat, Joan Torras, a l’entitat.

Foto: Un moment de la visita de l’alcalde a Orsapop. / ORSAPOP

Hemeroteca

Tweets recents

Share This