Compte enrere del Carnaval de Torredembarra 2023 amb l’obertura del període d’inscripció

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/1/2023

La Regidoria de Festes de Torredembarra té obert ja el període d’inscripció per a participar a les rues del Carnaval 2023, els principals actes d’aquesta festivitat, que tindran lloc els dies 18 i 19 de febrer. Les comparses i carrosses interessades a participar es podran inscriure fins al 7 de febrer de 2023, preferentment de forma telemàtica, mitjançant instància genèrica, a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra.

En cas de desitjar fer-ho presencialment, caldrà demanar cita prèvia a través d’aquest ENLLAÇ.

Podeu accedir AQUÍ a les bases de participació.

Foto: Una imatge de l’edició passada del Carnaval de Torredembarra. / ANNA F. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This