Javier Ramírez abandona el grup municipal de Ciutadans de Torredembarra i passa a ser regidor no adscrit

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/1/2023

El grup dels regidors no adscrits de l’Ajuntament de Torredembarra tindrà un segon membre fins a final d’aquest mandat. El fins ara regidor de Ciutadans Javier Ramírez ha anunciat en el primer ple ordinari de l’any, aquest 19 de gener, que abandona la formació taronja però mantindrà l’acta de regidor. Al grup dels no adscrits coincidirà amb un altre exregidor de Ciutadans, el seu cap de llista en les dues darreres convocatòries electorals, Toni Cruz.

Ramírez ha acusat Ciutadans d’haver virat els darrers mesos cap a l’esquerra i canviat els principis que defensava quan ell es va unir a aquest projecte polític, circumstàncies que l’han impulsat prendre aquesta dràstica decisió.  L’anunci l’ha fet en el torn de precs i preguntes, en el qual també s’ha desfet en elogis a la seva companya de grup municipal, Noelia González, i li ha agraït que ha après molt d’ella aquests darrers anys treballant junts. González queda ara com a única regidora de Ciutadans. En les eleccions de 2019 la formació taronja va obtenir tres representants.

El futur de Ramírez

L’exregidor de Ciutadans ha reafirmat el seu compromís de representar la dreta a Torredembarra i que se sent “més capaç i fort” que mai. Tancada la possibilitat d’anar al PP i Valents, per continuar en la política municipal només li queda l’opció de la formació ultradretana VOX -que encara no ha anunciat candidatura ni alcaldable a Torredembarra- o una hipotètica llista independent.

Nascut a Torredembarra el 1995, Javier Ramírez Gutiérrez és regidor de Ciutadans al consistori torrenc des de 2015 i ha estat un dels principals flagells de l’alcalde Rovira durant aquests anys i, amb el pas de Toni Cruz al grup mixt, encara ha guanyat més protagonisme en aquest darrer tram de mandat. Com ha recordat en la seva intervenció, Ramírez ha acudit diversos cops a instàncies judicials per denunciar actuacions del govern municipal.

Foto: Javier Ramírez. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This