La Regidoria de Turisme amplia l’exposició ‘Torredembarra destí fotogràfic’

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/1/2023

La Regidoria de Turisme de Torredembarra ha ampliat l’exposició permanent que es pot visitar a la seva oficina ‘Torredembarra destí fotogràfic’ i que es va inaugurar el gener de l’any passat amb imatges realitzades pels participants als tallers fotogràfics de diferents punts d’interès del municipi.

En aquesta ocasió, s’ha ampliat amb noves fotografies cedides pels participants dels tallers fotogràfics de Torredembarra de 2022. En concret, s’han realitzat plafons que divideixen les imatges en dos grans blocs: Arquitectura monumental i El litoral i els camins.

L’horari d’obertura de l’Oficina de Turisme és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Foto: Una imatge de l’exposició. / ANNA F, / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This