Els Julivert, nominats als Premis Enderrock 2023 per ‘A Tamarit!’

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/1/2023

L’any 2023 comença molt bé pels Julivert. El grup torrenc ha estat nominat als Premis Enderrock 2023 pel seu disc A Tamarit!, concretament a la categoria de “Millor disc de Folk” en la 25a edició dels Premis de la Música Catalana.

La primera volta s’allargarà fins aquest diumenge, 22 de gener i les deu propostes més votades passaran a la segona volta. Un cop acabada, tindrà lloc la tercera i darrera volta de votació popular, que anunciarà els tres finalistes de cada categoria.

La formació de música popular i de taverna també ha estat nominada a les categories de “Millor cançó en català”, “Millor artista en directe”, “Millor artista revelació” i “Millor artista”. Es tracta de la primera ronda de votacions populars on el públic pot triar les seves formacions i cançons preferides.

El disc A Tamarit! va veure la llum a finals de 2022 i els Julivert preveuen un 2023 amb un bon nombre concerts, no només al Principat, ja que de moment ja tenen cites confirmades a Euskadi.

Foto: El quartet de Torredembarra afronta el 2023 amb optimisme. / DAVID MAGRINYÀ VALLS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This