L’Ajuntament de Torredembarra posa en marxa la petició de cita prèvia en línia

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/1/2023

L’Ajuntament de Torredembarra posa en marxa la petició de cita prèvia en línia per a l’atenció presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana través del web citaprevia.ubintia.com/torredembarra amb l’objectiu de facilitar l’obtenció de data per dur a terme diferents gestions administratives.

A més d’aquest nou sistema, es pot demanar cita prèvia al telèfon 977 64 00 25 i presencialment a la plaça del Castell, 8 (en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores). També es pot accedir al web de cita prèvia a través de l’enllaç que es pot trobar a la seu electrònica de l’Ajuntament seu-e.torredembarra.cat.

Foto: L’Ajuntament de Torredembarra agilitza els tràmits en línia. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This