Torredembarra disposa de ·la cinc nous jocs infantils en diferents parcs

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/1/2023

La Regidoria de Via Pública i Manteniment de Torredembarra ha instal·lat recentment un seguit de nous jocs infantils en diferents parcs del municipi. Concretament, s’han ubicat cinc elements destinats als infants més petits, de 0 a 3 anys, que també han incorporat un sòl de cautxú per a fer-los més segurs.

Aquests nous elements de joc infantils es troben situats als parcs de les Remendadores, de Cal Llovet, de les Tretze Roses, de Marta Mata i al carrer Fragata de les Àmfores. La inversió que s’ha dut a terme és de 38.553,47 euros. Aquest import inclou la compra i instal·lació dels jocs infantils, els treballs de preparació i condicionament del terreny, la base de formigó i la col·locació del paviment de cautxú.

Foto: Un dels nous jocs infantils instal·lats a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This