Sortida de senderisme entre Torredembarra i la Pobla de Montornès el 21 de gener

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/1/2023

La Regidoria de Turisme ha organitzat una nova activitat gratuïta per al proper 21 de gener de coneixement de l’entorn de Torredembarra. Es tracta d’una sortida de senderisme que anirà a càrrec del Club Excursionisme Torredembarra i que s’iniciarà a les 9 hores, a la plaça del Castell per dirigir-se a l’ermita de la Mare de Déu de Montornès, Mas d’en Boada, Coll de Creus i tornar a Torredembarra per l’avinguda de Sant Jordi. Es tracta d’una ruta de dificultat fàcil i amb una durada aproximada de tres hores i mitja.

Per a participar-hi, cal inscriure’s a turisme@torredembarra.cat Les places són limitades. Recomanacions: calçat còmode tipus muntanya, roba còmoda i transpirable, bastons i motxilla de corretges amb esmorzar i aigua.

Foto: La caminada passarà per l’Ermita de la Mare de Déu de Montornès de la Pobla de Montornès. / RICARD DE ARÓSTEGUI / AJ. POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This