Detinguts tres joves per robatori amb violència en un local d’oci nocturn de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/1/2023

La Policia Local de Torredembarra va detenir aquest dissabte, 7 de gener, a les vuit del matí, tres joves, veïns de Roda de Berà, Torredembarra i la Pobla de Montornès respectivament, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació que va culminar amb unes lesions a la sortida d’un local d’oci nocturn de la Torre.

Els detinguts haurien furtat diversos telèfons mòbils i una cartera a altres joves que es trobaven al mateix establiment i després es van veure involucrats en una baralla. Posteriorment, haurien aprofitar per comprar articles de caràcter sexual amb una de les targetes robades.

Gràcies a l’avís d’una de les víctimes, la Policia Local va enxampar in fraganti els tres joves, mentre compraven aquests articles en un establiment obert les 24 hores. Els agents van recuperar tots els objectes més la targeta i van ser lliurats als seus propietaris.

Els presumptes autors van quedar en custòdia a les dependències policials dels Mossos d’Esquadra del Vendrell per continuar amb la investigació dels fets i passar a disposició judicial.

Foto: Tres noves detencions a Torredembarra aquest cap de setmana. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This