El Ball de Diables de Torredembarra convoca un concurs per canviar el seu vestuari

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/1/2023

El Ball de Diables de Torredembarra ha decidit que, un cop complerts els seus primers 35 anys, vol fer un renovació del seu vestuari i el seu disseny. És per això que obre un concurs per al disseny i pintat de les noves casaques. L’obra que presenti l’artista o dissenyador ha de constar de 35 casaques de diable ras, vestimenta completa de Llucifer, vestimenta completa de diablessa, un estendard i disseny de 4 tabals.

El disseny es pot presentar de manera presencial a les oficines o consergeria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Torredembarra, o telemàtica, mitjançant correu electrònic a l’adreça balldediablesdetorredembarra@gmail.com. Les propostes es podran presentar fins el proper 28 de febrer.

El premi inclou una dotació econòmica de 1.500 euros. Cal tenir en compte que l’execució de l’obra -feines de pintura del vestuari i tabals- aniran a càrrec del guanyador/a. L’artista tindrà de l’1 de juliol de a 15 d’agost per dur a terme l’execució de l’obra. El material que es necessiti per dur-ho a terme -pintura, pinzells, etc.- aniran a càrrec de l’Associació Ball de Diables de Torredembarra, amb un pressupost màxim de 500 euros més IVA. La persona guanyadora rebrà un reconeixement i visibilització de la seva tasca en les xarxes socials de les entitats que formen l’Organització.

Dues fases i veredicte

El concurs constarà de dues fases: una primera selecció a càrrec de la comissió de casaques on se seleccionaran les cinc propostes més votades pels seus membres. La segona fase es durà a terme durant el mes de març en una assemblea general extraordinària de l’entitat on tots els membres votaran la proposta guanyadora entre les 5 pre-seleccionades per la comissió de casaques.

El veredicte final es farà públic mitjançant les xarxes oficials del Ball de diables de Torredembarra el dilluns 10 d’abril. El/la guanyador/a no pot fer públic el disseny fins que L’Associació Ball de Diables de Torredembarra no faci la presentació pública oficial dels nous vestits. L’incompliment d’aquesta norma implicarà el no cobrament del premi econòmic.

S’ofereix als/les participants la possibilitat de venir al local de l’entitat a veure els vestits anteriors per contextualitzar la proposta. Per fer-ho us podeu posar en contacte al telèfon 689 085 364. També poden visitar les xarxes de l’entitat on trobaran imatges i vídeos de les nostres actuacions. Cal comentar que els vestits més antics no estan gaire presents a les xarxes.

Consulta les bases del concurs amb els terminis, el premi econòmic i tota la informació al següent enllaç.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This