Detingut un jove a Torredembarra per robar a punta de navalla 400 euros a un veí que els havia tret d’un caixer

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/1/2023

La Policia Local informa de la detenció d’un jove, veí de Torredembarra, com a presumpte autor d’un robatori amb violència aquest dimecres, 4 de gener, al matí. La víctima és un home, també veí de Torredembarra, que havia tret 400 euros d’un caixer, al voltant de dos quarts d’onze. Un jove el va seguir fins al portal de casa seva, al passeig de la Sort, i el va amenaçar amb una navalla per prendre-li els diners i la cartilla del banc.

Amb la informació aportada per un testimoni dels fets i pels Mossos d’Esquadra, agents de la Policia Local de Torredembarra van detenir el presumpte autor a les onze del matí. El van trobar amagat a l’interior d’un vehicle i van poder recuperar els diners i la cartilla del banc.

Foto: La Policia Local de Torredembarra practica la segona detenció de l’any. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This