Tot preparat per a l’arribada dels Reis d’Orient

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/12/2023

Els Reis d’Orient passaran un any més a Torredembarra per a portar regals als nens i nenes que s’hagin portat bé els darrers anys. La Comitiva Reial està prevista que arribi, com cada any, el 5 de gener, primer al barri Clarà i el repartiment de regals es farà a la plaça de  l’Església a les 18:00 hores. Ses Majestats es dirigiran després a Baix a Mar i a les 18:30 hores i la cavalcada es farà pel passeig Colom fins a la plaça Josep Valls Ibern, on es farà el repartiment de regals.

Finalment, a les 19:30 hores, al carrer Pompeu Fabra, s’iniciarà la cavalcada fins arribar a la plaça del Castell, on als Reis d’Orient se’ls  farà el lliurament de les claus de la vila a càrrec de l’alcalde i la corporació Municipal.  Després d’uns breus parlaments, es farà el repartiment de regals a la mateixa plaça. Després vindrà una nit llarga de feina per a repartir la resta dels regals per totes les cases de la capital del Baix Gaià.

A la resta de municipis del Baix Gaià, Melcior, Gaspar i Baltasar també arribaran i a la Riera de Gaià els rebran, com és tradicional, cremant espígol.

Foto: Els Reis d’Orient faran parlaments i repartiran regals a la la plaça del Castell. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This