S’amplia l’activitat de gestió emocional i es vol crear un grup musical a l’Espai Jove de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/1/202

La Regidoria Joventut de l’Ajuntament de Torredembarra informa d’un seguit de canvis en la programació d’activitats del 2023. D’aquesta manera, l’anglès i el català s’incorporen a l’espai d’estudi com ajut a les matèries escolars habituals del nivell d’ESO, hi haurà dos dies de gestió emocional diferenciada i amb horari de 19 a 20 hores i s’estrena activitat nova per formar un grup musical de l’Espai Jove: el jovent que tingui un instrument hi podrà formar part i assajar amb professorat.

Per a joves a partir de dotze anys. Les places són limitades. Inscripcions gratuïtes amb prioritat per als usuaris i usuàries de l’Espai Jove. Més informació: 616021115 i pij@torredembarra.cat.

Foto: Una imatge de l’Espai Jove de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This