L’Home dels Nassos visitarà Torredembarra el darrer dia de l’any

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/12/2022

L’arribada de l’Home dels Nassos, un dels personatges de les Festes de Nadal a casa nostra, serà al Port de de Torredembarra aquest dissabte, 31 de desembre, a les onze del matí a bord del veler Pepeta. És un Home dels Nassos molt especial, inspirat en un dels personatges il·lustres de la vila, l’artista polifacètic Pere Romeu.

Des del Port de Torredembarra, l’Home dels Nassos pujarà dalt d’un tàndem pel Passeig marítim fins a Baix a Mar (plaça d’Antoni Roig i Copons). A les 11:45 hores, l’Home dels Nassos tornarà a pujar dalt del tàndem pel pas soterrat de Baix a Mar, i enfilarà cap a dalt la Torre pels carrers Pescadors, Pompeu Fabra, Pere Badia i plaça Mn. Joaquim Boronat. A les 12hores, iniciarà el trajecte a peu fins a la plaça de la Vila.

A l’Home dels Nassos l’acompanyaran en el seu recorregut pels Grallers de la Torre i elements dels Balls Populars. L’acte compta amb la col·laboració d’Orsapop i Amics de la Vela Llatina de Torredembarra.

Foto: L’Home dels Nassos torna a Torredembarra aquest dissabte. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This