Participar al Triatló nadalenc de Torredembarra tindrà premi

REDACCIÓ –  Torredembarra, 20/12/2022

Les festes de Nadal a Torredembarra compten tradicionalment amb dues activitats esportives populars destacades: la Bicicletada de Sant Esteve (26 de desembre) i el Primer bany de l’any (1 de gener,). Enguany, s’hi ha sumat una tercera activitat: la Cursa de Sant Silvestre que tindrà lloc el 31 desembre, a les 17.30 hores, i que està organitzada per la Regidoria d’Esport i l’Institut Torredembarra.

També a iniciativa de l’Institut Torredembarra i per promoure la participació en les tres activitats, s’han creat unes butlletes del Triatló nadalenc (bicicleta, cursa i natació) de manera que les persones que acrediten que prenen part en totes elles obtindran un obsequi entregant la butlleta el mateix dia del Primer bany de l’any. Les butlletes es poden obtenir al Pavelló Municipal Sant Jordi, a l’Oficina de Turisme i el mateix dia de la Bicicletada de Sant Esteve.

Més informació:

Dilluns 26 de desembre

A partir de les 10 h, Bicicletada popular de Sant Esteve. Sortida de la pl. Mn Joaquim Boronat. Hi haurà xocolatada per a tots els participants. Arribada a la plaça del Castell. Es premiarà a les 3 millors disfresses nadalenques.

Organitza: Unió Ciclista Torredembarra i Regidoria d’Esport.

DissabtE 31 de desembre

A les 17:30h, Cursa de Sant Silvestre de Torredembarra. Sortida de la pl. del Castell. Recorregut 3500 m.

Hi haurà xocolatada per a tots els participants. Arribada a la plaça del Castell. Es premiarà a les 3 millors disfresses nadalenques. Informació a: esport@torredembarra.cat

Organitza: Regidoria d’Esport i Institut Torredembarra.

Diumenge 1 de gener

A les 11.30 h a Baix a Mar, davant l’església.

1er Bany de l’ Any. Escalfament previ al bany amb una sessió d’aeròbic i a les 12 h. Bany , i en acabar xocolata i coca per a tothom i música amb el Dj. Xart.

Organitza: Regidoria de Turisme.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This