La Llar d’infants municipal El Cirerer renova l’equipament del pati

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/12/2022

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra informa que el material del pati de la Llar d’infants municipal El Cirerer s’ha renovat amb nou equipament, concretament 5 elements: una cabana túnel, una taula de manipulació, un túnel de bambú i dos més anomenats Blauet i Pinsà que són jocs formats per plataformes, escales i rampes.

Les qualitats específiques són les formes abstractes, les mesures ergonòmiques i la perdurabilitat. Tot el material està fet amb fusta reciclable, cantonades arrodonides i vernís ecològic, amb certificació europea. Amb aquesta renovació, es pretén crear un entorn més proper a la natura i potenciar el valor educatiu dels espais a l’aire lliure. Aquesta renovació ha suposat una inversió d’11.275,87 euros.

Foto: Un dels nous elements del centre educatiu torrenc. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This