Les parades d’autobús del passeig Miramar finalment tenen les marquesines

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/12/2022

D’aquí a pocs dies farà un any que es va obrir al trànsit el passeig Miramar després de la remodelació d’un tram -concretament el que va del passeig de la Sort i el passeig de l’Estació- i finalment ja llueix les marquesines de les parades d’autobús. Les estructures s’han instal·lat aquesta setmana.

L’Ajuntament hi ha invertit un total de 32.895,06 euros. En un sentit de la marxa, s’ha ubicat una marquesina de 8 metres i en l’altre, dues de 4 metres. La raó d’aquest retard ha estat l’autorització des de Mobilitat de la Generalitat, que s’ha allargat més del previst.

Foto: Una de les marquesines instal·lades al passeig Miramar. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This