La pista d’atletisme estrena una gàbia annexa per a l’entrenament de llançament  de disc, pes i martell

REDACCIÓ – Torredembarra, 23/12/2022

La pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra ha estrenat una gàbia annexa per a l’entrenament de llançament de disc, pes i martell, dissenyada perquè la xarxa que està per tot el voltant i sostre esmorteeixi l’impacte del llançament i l’artefacte no surti de dins la gàbia.

La Regidoria d’Esport ha invertit 7.861,71 euros en la compra d’aquest tipus de gàbia que és pionera a l’Estat espanyol en pistes d’atletisme convencional. Els centres d’alt rendiment de Sant Cugat i de Lleó utilitzen gàbies similars per als entrenaments.

El Club Atletisme Torredembarra en ressalta la seguretat perquè la gàbia està dissenyada perquè cap artefacte pugui sortir quan s’efectuen els llançaments. D’aquesta manera, es podran dur a terme entrenaments de llançament a la mateixa hora que altres d’entrenaments d’atletisme, cosa que fins ara no era possible.

A més, també comporta millores en la tecnificació. Per un costat, el fet de no haver d’anar a 50 o 60 metres a recollir l’artefacte després de cada llançament permet que en una hora d’entrenament l’atleta pugui efectuar uns 100 llançaments enlloc de 30. Per als atletes que s’inicien, com no veuen on cau l’artefacte es poden centrar en la tècnica.

Fotos: Imatges de la nova instal·lació a la pista d’atletisme torrenca. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This