Enric Grangel omple la Sala Lluís d’Icart en la presentació del seu darrer llibre: ‘Torroja’

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/12/2022

La Sala Lluís d’Icart, al Castell de Torredembarra, es va omplir de gom a gom aquest divendres, 16 de desembre, en la presentació de l’últim llibre d’Enric Grangel: Torroja. La presentació va anar a càrrec del director del Torredembarra Actualitat, Jordi Salvat, que va donar set raons per llegir la quarta novel·la, que publica Grangel, entre les quals està el coneixement del període en què es desenvolupa el relat, el segle XII; les descripcions minucioses de la vida quotidiana, les batalles o actes socials com els casaments; o un final sorprenent.

El mateix autor també va parlar d’alguns detalls i aspectes relacionats amb la seva nova novel·la.

Podeu llegir l’entrevista que li va fer el mateix Jordi Salvat a l’autor AQUÍ i veure-la en vídeo al nostre CANAL DE YOUTUBE.

Fotos: Algunes imatges de l’acte. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This