Simulacres de situacions d’emergència als centres educatius de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/12/2022

El departament de Seguretat i Protecció civil de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de la Policia Local, ha dut a terme simulacres de situacions d’emergència a tots els centres educatius públics del municipi entre finals de novembre i principis de desembre. D’aquesta manera, alumnes, professors, mestres i tot el personal han pogut practicar què haurien de fer per evacuar el centre en cas d’emergència. Hi han pres part els instituts Torredembarra i Ramon de la Torre; les escoles Antoni Roig, Molí de Vent i l’Antina, i les llars d’infants municipals el Cirerer i els Gegants de la Torre.

El resultat de tots els simulacres ha estat satisfactori, però com que des de 2019 no s’havien realitzat, s’ha ofert la possibilitat de poder-los repetir en una altra ocasió durant aquest curs de forma voluntària per tornar-los a practicar i acabar-los de matissar.

Serrades de la Policia Local

Altres accions que s’han realitzat en l’àmbit de l’educació amb la participació de la Policia Local han estat xerrades als instituts del municipi sobre les xarxes socials i l’ús segur d’internet, l’assetjament i el ciberassetjament, i els vehicles de mobilitat personal. També s’ha enviat informació a les llars municipals sobre sistemes de retenció infantil i s’ha realitzat una jornada de seguretat viària a la gent gran a través de Càritas.

A més, s’han planificat les classes d’educació viària que tindran lloc a partir de gener, a l’Antoni Roig, el febrer i març a l’Antina i l’abril i maig al Molí de Vent. Durant el mes de maig, es faran sortides en bicicleta per als alumnes de 6è de tots els centres. A més, els centres escolars també s’han interessat en la realització de jornades informatives als alumnes de 5è i 6è primària sobre la temàtica de xarxes socials i internet segura.

Foto: Un moment d’un dels simulacres. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This