Detingut un individu a Torredembarra per robatori a dos establiments i causar danys a 16 vehicles

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/12/2022

La Policia Local de Torredembarra detingut aquest divendres, 16 de desembre, pel matí un veí de Torredembarra com a presumpte autor de robatori amb força de d’un establiment d’hostaleria aquesta nit, d’un establiment de restauració ahir i danys i robatoris amb força que han patit un total de 13 vehicles la nit de divendres a dissabte passat i 3 més aquest dijous.

La detenció s’ha pogut produir després d’identificar l’individu amb les càmeres de seguretat dels locals. En el moment de la seva detenció, portava la mateixa roba i calçat i es trobava passejant amb el seu gos, el mateix animal que es pot veure a les càmeres de seguretat.

En aquests moments, la Policia Local està introduint les diligències policials.

Foto: Nova detenció de la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This