La Regidoria de Comerç de Torredembarra estrena dos elements de fusta per decorar el Nadal

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/12/2022

La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats de l’Ajuntament de Torredembarra segueix impulsant campanyes de dinamització del comerç local. En aquesta ocasió, es tracta de la decoració de Nadal per als comerços locals, amb motius de Torredembarra. Enguany s’han creat dos elements de fusta per penjar: l’arbre de Nadal (7,5 cm) i el ninot de neu (7,5 cm) que ve a sumar-se al far: mida gran (20 cm) i petit (7,5 cm) que ja es van confeccionar fa un parell d’anys.

L’element decoratiu gran del far es tornarà a repartir entre els establiments de la vila per decorar els aparadors aquestes festes nadalenques. A títol particular, les persones interessades també poden adquirir aquests elements a les oficines de la Regidoria de Turisme: de 20 cm (6 euros) i de 7,5 cm (3 euros). El ninot de neu tindrà un cost d’1 euros.

A més a més, la Regidoria de Comerç ha instal·lat un photocall amb motius nadalencs a la plaça de la Vila.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This