Torredembarra aposta per una il·luminació nadalenca més sostenible

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/12/2022

Els principals eixos comercials de Torredembarra es vesteixen amb les llums de Nadal un any més però enguany, com a prioritat, amb criteris de sostenibilitat. Aquestes premisses passen per tancar els llums a les dotze de la nit, aconseguint així, un estalvi energètic sumat al fet que tot el sistema lumínic és led en la seva totalitat des de fa ja uns anys.

D’altra banda, també s’ha reduït el nombre de motius nadalencs respecte els darrers anys. Des de l’Ajuntament s’ha considerat més adient concentrar aquests elements en carrers i places més comercials i també en aquelles zones on el trànsit de persones és major.

Com a novetat a destacar, l’Ajuntament ha adquirit aquest any una bola de grans dimensions que s’ha instal·lat a la plaça del Castell i que lluirà encesa fins al final de les festes. Aquesta bola és un element de 5 metres d’altura que permet transitar-hi per sota i fer-hi, si es vol, fotografies. A més a més, el tram remodelat del passeig Miramar, el carrer de Tarragona i el passeig de la Sort són altres punts de la població que estrenen il·luminació.

Foto: Un dels carrers de Torredembarra decorats per Nadal. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This