L’Ajuntament de Torredembarra oferta un lloc de treball en la recollida selectiva o d’autocompostatge

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/12/2022

L’Ajuntament de Torredembarra contractarà una persona en el marc del programa Treball i Formació línia ARC del Servei d’Ocupació de Catalunya. Amb una temporalitat de 12 mesos, aquesta subvenció està destinada a la inserció de persones més grans de 45 anys per a la gestió de projectes sostenibles en la recollida selectiva i/o d’autocompostatge.

Per aquesta convocatòria les persones destinatàries han de complir amb els tres requisits següents: que siguin més grans de 45 anys, que estiguin en risc de caure en situació d’atur de llarga durada (inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO) com a mínim 6 mesos durant els 24 mesos anteriors) i que estiguin en possessió, o bé, d’una titulació científica universitària oficial de grau o equivalent, o haver superat el primer o segon cicle d’educació universitària, o bé, que estigui en possessió de cicles formatius de grau mitjà o de grau superior o certificats de professionalitat relacionats amb la branca científica.

Les persones interessades que compleixin els requisits han d’enviar el seu cv actualitzat juntament amb el seu document d’identitat a orientaciolaboral@torredembarra.cat indicant a l’assumpte LÍNIA ARC. El termini per enviar les candidatures finalitza el 16 de desembre de 2022.

Foto: Nova contractació a l’Ajuntament de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This