Es renova la cartelleria informativa de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/12/2022

La Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra ha renovat la cartelleria informativa de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans. A finals de novembre, s’han instal·lat els 14 nous plafons informatius sobre el corriol camanegre, altres espècies i hàbitats, clima, geologia i dinàmica litoral, vegetació i fauna, els estanys, etc.

Aquesta actuació s’emmarca dins del projecte de recuperació de l’hàbitat del corriol camanegre a l’EIN Platja de Torredembarra i Creixell en el terme municipal de Torredembarra». Altres accions que s’han realitzat han estat l’ampliació de la delimitació amb pals i cordes d’una de les zones on en els darrers anys s’han produït intents de nidificació, desbrossaments manuals abans de l’època de nidificació i neteges manuals i redistribució d’aportacions naturals del mar a la platja.

El projecte total té un cost de 13.967,76 euros i es compta amb una subvenció del 90% del total per part de la Generalitat de Catalunya.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This