El servei de canguratge Punt Koala arriba a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/12/2022

El Punt Koala arriba a Torredembarra de la mà del Consell Comarcal del Tarragonès amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torredembarra i gestionat pel Consell Esportiu del Tarragonès. Es tracta d’un servei de canguratge per a infants de 3 a 14 anys en equipament públic, integrat en el programa Temps per Cures impulsat pel Departament d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat de Catalunya i el Plan Corresponsables del Ministerio de Igualdad. La finalitat del servei és afavorir la conciliació i la disponibilitat de temps de respir a les famílies, especialment a les dones amb càrregues de cura significatives.

Aquest servei de canguratge és una activitat sense cost i estarà operatiu aquest mes de desembre, en horari de 9 a 13 horers, a la sala infantil de la Biblioteca Mestra Maria Antònia els dies 9, 17, 22, 23, 27, 28, 29 i 30. Els infants hi trobaran diferents activitats: contes, tallers, manualitats, jocs, supervisió de deures escolars.

Per a poder fer-ne ús, cal inscripció prèvia seguint aquests passos:

PAS 1: Inscripcions a través de la pàgina web aportant la documentació (fotocòpia de la targeta sanitària de l’infantil i DNI del paer i/o mare:

PAS 2: Reserves per telèfon: 977249484, de 8.30h a 15h, o en el mateix Punt Koala, en l’horari d’atenció. S’acceptaran reserves per al mateix dia només en cas de disponibilitat de places.

PAS 3: Anar, conèixer l’equip i fer ús del servei.

Les reserves són per un temps mínim d’1.30 h i un màxim de 4h/dia, i s’hauran de fer entre dues setmanes i 24 hores abans de l’estada de l’infant.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This