Surt a licitació el subministrament i instal·lació de l’equipament per a l’escenari del Casal Municipal

REDACCIÓ – Torredembarra, 1/12/2022

L’Ajuntament de Torredembarra ha tret a licitació el subministrament i instal·lació de l’equipament per a l’escenari del Casal Municipal per un import de 75.510,77 euros IVA inclòs. Es tracta d’un projecte finançat a través dels fons Next Generation, concretament amb un import de 22.466 euros.

La regidora de Cultura i de Patrimoni, Núria Batet, ha explicat que el projecte preveu el subministrament i instal·lació de la maquinària, estructura, cortinatges i il·luminació escènica del Casal Municipal, dotant-lo amb un equipament escènic de qualitat i potenciant tot el que fa referència a infraestructures de manera que es pugui ampliar o renovar en un futur fàcilment si l’espai ho requereix.

Les empreses interessades a participació en la licitació ho poden fer fins al 22 de desembre, a les 14 hores.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This