Opinometre està realitzant una enquesta política a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/11/2022

L’ambient preelectoral es nota cada cop més a Torredembarra. Els darrers mesos ’han anat coneixent i presentant la majoria de candidats a l’alcaldia, tot i que encara queden algunes incògnites i definir el total de candidatures que concorreran a les properes eleccions municipals. Un altre dels símptomes que la cita electoral del proper 28 de maig estar propera són les enquestes electorals.

Aquests dies l’Institut Opinometre n’està portant a terme una en què demana als enquestats valorar alguns candidats: Eduard Rovira i Raúl García (ERC), Vale Pino i Angie Muñoz (PSC), Xavier Suárez (Junts) i Carles Fuxet (Alternativa Torredembarra). També fan puntuar diferents candidatures: ERC, PSC, Junts, Ciutadans, Alternativa Torredembarra i PP. I demanen qui volen que sigui el proper alcalde de Torredembarra i qui creuen que ho serà.

En el sondeig també es fa valorar si Torredembarra ha millorat o empitjorat els darrers anys i alguns aspectes com la neteja, la seguretat, l’oferta lúdica i esportiva o obres com el Passeig Miramar o el Parc de Federica Montseny. I una altra pregunta s’interessa a través de quins mitjans de comunicació s’informen enquestats sobre l’actualitat de Torredembarra.

No és la primera enquesta que es fa aquest any a la capital del Baix Gaià.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This