ÚLTIMA HORA: Incendi en un pis del carrer Indústria de Baix a Mar

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/11/2022

Deu famílies de tres immobles del carrer Indústria, de Baix a Mar, han estat evacuades aquesta matinada després que es produís un incendi en un pis del número 5 d’aquest mateix carrer, entre la Cooperativa La Marítima i el Bar Sport.

 

 

En l’incendi, que ja està controlat, hi han treballat set dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya, tres de la Policia Local de Torredembarra, una dotació dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques. Les persones evacuadaes ja han pogut tornar a casa seva.

Tot i que encara s’estan investigant les causes del foc, tot apunta que l’origen de les flames fos una manta elèctrica.

FOTO: Imatges de l’incendi. / Ajuntament de Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Share This