El Gran REC farà parada a la Torre amb la projecció de la pel·lícula ‘El extraordinario viaje de Celeste García’

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/11/2022

El Gran REC farà parada a Torredembarra de la mà de la Regidoria de Cultura aquest dissabte, 26 de novembre, a les 20 hores, a la Sala Cal Maiam, amb la projecció de la pel·lícula El extraordinario viaje de Celeste García. L’entrada és gratuïta. L’activitat s’emmarca en la celebració del 25N – Dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

El projecte el Gran REC va néixer amb la voluntat de complir amb els objectius d’una aposta social i divulgativa. El projecte va més enllà de les pròpies dates del Festival potenciant així la relació existent entre el REC i diverses poblacions de la rodalia, amb títols que ajudin a crear una consciència social entorn les diferents realitats de la vida contemporània, marcada sovint per estereotips poc realistes.

Sinopsi

Celeste García, antiga professora, treballa ara al planetari d’un petit poble de l’entorn de La Habana. Cansada de la seva vida anodina i sense cap emoció, no dubta en acceptar la invitació de la seva estranya veïna i amiga Pauline, qui la convida a viatjar al seu planeta, on el govern cubà ja ha començat a reclutar viatgers.

La protagonista se’ns presenta com una dona que ha sigut poc menys que una espectadora de la seva pròpia vida, però que ens conquereix amb la seva calidesa i empatia, i ens condueix per una aventura pausada i simpàtica, repleta de situacions surrealistes. Situada a la Cuba «post-soviètica» y «pre-no-sabem-què», la divertida “El extraordinario viaje…” es construeix a través d’una narració audiovisual trufada de metàfores que només els cubans poden “inventar”.

Foto: Una imatge del film que es podrà veure dissabte a Torredembarra. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This