La torrenca Victòria Arroyo compleix cent anys i rep un homenatge

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/11/2022

Victòria Arroyo Gómez va complir cent anys el passat 17 de novembre i aquest dissabte va rebre a casa seva la visita de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira. Ho va fer acompanyada de gran part de la seva família. La Victòria també ha rebut una placa d’homenatge de la Generalitat de Catalunya, amb una carta signada pel president de la Generalitat. Pere Aragonès. Aquesta torrenca des de fa 83 anys arriba a aquesta xifra rodona amb una bona salut i física i mental tenint en compte que ja viscut un segle.

Nascuda el 17 de novembre de 1922 a la localitat de Laorra, molt a prop d’Aranda de Duero (Burgos), la Victòria Arroyo va arribar a Barcelona el 1939 amb els seus pares per mediació d’una cosina seva que vivia a la capital catalana. Allí va entrar a treballar a casa de la família d’una professora de piano, que tenien un xalet a Torredembarra. D’aquesta va conèixer el municipi, on hi va acabar anant a viure, treballant a Cal Malé i Cal Fité. I també va conèixer el Josep Pijoan Marquès, amb qui es va casar el 1945. La Victòria ha tingut dos fills -Anna Maria i Josep Maria-, sis nets i nou besnets. Aviat seran deu.

Foto: Un moment de l’homenatge a la Victòria Arroyo amb la seva família i l’alcalde. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This