Jordi Turull presentarà el 3 de desembre Xavier Suárez com a alcaldable de Junts per Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 14/11/2022

La presentació oficial de Xavier Suárez com a candidat a l’alcaldia per Junts per Torredembarra serà el proper dissabte 3 de desembre, a dons quarts d’una del migdia, a Cal Maiam. Suárez estarà acompanyat pel número dos del partit, el secretari general, Jordi Turull.

Xavier Suárez, escollit per L’assemblea de afiliats de Junts per Torredembarra fa unes setmanes,  va néixer a Torredembarra fa 31 anys i ha estat i està vinculat al teixit associatiu, esportiu i cultural de la vila. És regidor a l’oposició de l’Ajuntament de  Torredembarra des del mes de febrer passat, quan va rellevar Josep Maria Calvet, que va renunciar al càrrec.

Foto: Jordi Turull visitarà Torredembarra el proper 3 de desembre.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This