Se substitueixen 82 llumeneres a la urbanització les Àmfores per reduir la contaminació lumínica

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/11/2022

La Regidoria de Via Pública i Mobilitat de l’Ajuntament de Torredembarra ha dut a terme la substitució de 82 llumeneres a la urbanització les Àmfores amb l’objectiu de reduir la contaminació lumínica del municipi.

L’actuació s’ha realitzat entre els mesos de juliol i setembre als carrers del Bergantí, de la Goleta, del Gussi, de la Barca, de la Xalana, del Vaixell, de Bizanci, de Gaudí, de Velázquez, del Xabec i de la Fragata. L’empresa encarregada d’executar els treballs ha estat Eugeni Abelló Electricitat, SL per un import de 44.710,71 euros (IVA inclòs).

Per a finançar aquestes obres, l’Ajuntament de Torredembarra ha comptat amb una subvenció d’11.177,68 euros de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Foto: Una imatge de les noves llumeneres. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This