Valents fixa ‘seguretat, treball i llibertat’ com els seus pilars en una conferència a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/11/2022

Valents segueix la seva precampanya electoral a Torredembarra i aquest dijous, 17 de novembre, el secretari d’acció institucional del partit, Juan Arza, va fer una conferència sobre el constitucionalisme al Casal Muncipal. Durant la conferència, Arza va parlar dels tres pilars més importants de Valents: seguretat, treball i llibertat.

Entre les propostes de ciutadans està la millora de la seguretat, acabant amb la delinqüència, l’ocupació i garantint el respecte i el compliment de la llei; reactivar l’economia i l’ocupació, creant oportunitats per als joves, eliminant impostos i atraient inversions, talent i emprenedoria; i defensar la llibertat de la persona per a expressar-se lliurement, fer-ho en l’idioma que vulgui, triar el model educatiu per als seus fills i emprendre en el seu negoci.

“Valents és un partit polític de centredreta, liberal, constitucionalista i català. Valents no es diu Valientes, es diu Valents. Des de l’inici ja ho hem dit i no tornarem a dir, mai ens mourem de Catalunya, el nostre objectiu és reconstruir-la i omplir aquest forat que han deixat els altres partits constitucionalistes com Ciutadans i PPC”, va afirmar Arza, que és fundador de la Societat Civil Catalana.

Trobar una solució al problema de la neteja i la recollida de la brossa

L’acte va estar presidit pel candidat a l’alcaldia per Valents Torredembarra, Juan Carlos Hurtado, que va introduir diverses propostes per al programa electoral centrades exclusivament en política municipal, per a millorar la qualitat de vida de tots els torrencs i torrenques.

“Valents Torredembarra es presenta a l’Alcaldia de Torredembarra per a fer política municipal, no per a ser representants públics, si no per a ser servidors públics. Per a això treballarem per a solucionar un dels grans problemes que tenim actualment, el tema de la neteja i recollida d’escombraries. No creiem en polítiques de gastar més per a netejar més, creiem en polítiques com embrutar menys per a netejar i gastar menys”, va aformar Hurtado.

Segons l’alcaldable de Valents, “la manera de reduir la brutícia en el municipi seria amb polítiques educatives des dels col·legis per a incentivar el compliment de les ordenances cíviques relatives a la neteja dels carrers i a la recollida d’escombraries, Instaurar la figura de l’Agent cívic perquè informe als ciutadans de l’existència de les Ordenances Cíviques i del seguiment d’elles i reforçant la presència de la policia municipal perquè aquestes es compleixin.”

Foto: Una imatge de l’acte de Valents al Casal Municipal. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This