Arrenca a la Biblioteca Mestra Maria Antònia un nou club de ciència amb investigadors

REDACCIÓ – 17/11/2022

La Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra presenta un nou club de ciència amb investigadores i investigadors: Tertúlies científiques dialògiques. Emilia Aiello, del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), conduirà la primera sessió, que tindrà lloc aquest proper dissabte 19 de novembre, a les 11 hores. El club de ciència també comptarà amb la col·laboració d’investigadores i investigadors de la Universitat Rovira i Virgili (URV).

En aquesta primera jornada, amb el títol ‘Bases teòriques de les tertúlies’, es convida a joves i adults/es, educadors/es i familiars, a parlar de com seran les tertúlies:

  • Per què són importants les tertúlies dialògiques?
  • Quins resultats obtenim?
  • Impacte en l’educació.
  • Impacte en la salut.
  • Com es fa una tertúlia?
  • Quin és el rol de la moderadora?
  • Quins/nes investigadors/res col·laboraran?
  • Comprensió lectora en anglès.

Emilia Aiello és investigadora postdoctoral i professora al Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre 2019 i 2022, ha estat Marie Sklodowska-Curie Postdoctoral Fellow a la Harvard Kennedy School of Government (Ash Center) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (Departament de Sociologia), amb el projecte Narratives4Change (Nr. 841355).

Aiello és llicenciada en Ciències Polítiques (UAB) i doctora en Sociologia (UAB). També és investigadora afiliada al Grup d’Estudis Ètnics i Migracions (GEDIME) de la UAB i membre de la xarxa de recerca CREA, la Community of Researchers on Excellence for All. Els seus interessos de recerca se centren en com els grups socials més vulnerables s’organitzen a nivell de base per tal de superar les desigualtats. A més, la seva preocupació científica i personal també se centra a descobrir les maneres de maximitzar l’impacte social de tot tipus d’investigació científica, connectant millor els interessos i els resultats científics amb les necessitats de la societat.

Cal inscripció a biblioteca@torredembarra.cat o al telèfon: 667 17 12 91.

Foto: Emilia Aiello, del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), conduirà la primera sessió. / UAB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This