L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil celebra el 12è aniversari amb una festa  el 12 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/11/2022

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra compleix dotze anys i vol compartir la seva celebració amb els veïns i veïnes del municipi. Per aquest motiu, aquest dissabte, 12 de novembre, de 10.30 a 13 hores, estaran a la plaça de Mossèn Joaquim Boronat. En aquest espai cèntric de Torredembarra, muntaran la gran carpa inflable de l’entitat i repartiran coca i beguda a les persones que s’hi apropin. També comptaran amb música i l’actuació del grup de batucada de l’Espai Jove, de 12 a 13 hores. Membres de les associacions de voluntaris de protecció civil de Creixell, Calafell, Altafulla, Roda de Berà i Bellvei acompanyaran els de Torredembarra en aquesta celebració.

A la recerca de noves persones voluntàries

Amb l’objectiu d’assegurar la continuïtat i renovar la plantilla amb més joves, l’Associació busca nous voluntaris i voluntàries, persones que vulguin dedicar part del seu temps d’una manera altruista, compromesa i solidària.

En el cas del voluntariat de protecció civil, s’ha de superar un curs bàsic a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i cal ser nomenat voluntari de protecció civil per l’alcalde o alcaldessa corresponent. Cal tenir present que les associacions de voluntaris de protecció civil depenen funcionalment del municipi i, en aquest cas, de la Policia Local de Torredembarra en la seva àrea de Seguretat i Protecció Civil.

Per aquest motiu, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra animen les persones interessades a contactar amb l’entitat i acompanyar-los en algunes de les seves intervencions per així comprovar si els agrada el voluntariat que realitzen. Es pot contactar amb l’associació a través d’aquest correu electrònic: avprotecciociviltdb@gmail.com

A Torredembarra sempre participen en els esdeveniments més destacats. Sempre estan presents a les festes majors, al Carnaval, al Concurs de Castells, etc. Però també van ser molt decisius durant la pandèmia, participant activament en el servei domiciliari a la gent gran, en el control d’aforament a les platges o en les felicitacions d’aniversari a infants i també gent gran en els moments més durs del confinament. En aquests dotze anys, també destaquen altres serveis de suport fora de Torredembarra com l’any passat a Alcanar, a causa de les greus inundacions que va patir del Baix Ebre i Montsià.

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha explicat que l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra compta amb el reconeixement i l’agraïment de l’Ajuntament, i destaca la importància de tenir la seva ajuda en tots aquells esdeveniments organitzats a la vila. Al mateix temps, anima també la ciutadania a participar en la celebració del 12è aniversari i a aquelles persones interessades en el voluntariat a apropar-se a l’entitat per conèixer-la millor i formar-hi part.

Foto: Alguns dels voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra. / AJ, TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This