Oriol Solà i Rosalia Ciuró guanyen el III Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/

La tercera edició Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat ja té guanyadors: Oriol Solà i Prat i Rosalia Ciuró Marquès. El jurat que ha pres aquesta decisió estava format per Marta Magrinyà Masdeu, Carles Marquès Virgili, Josep Antoni Nieves Alarcón, Raquel Martínez López i Romana Ribé Llenas. Jordi Salvat Rovira actuava com a secretari.

En la categoria de narrativa adulta, el guanyador ha estat el Oriol Solà i Prat, de 45 anys, de Santa Margarida de Montbui, amb l’obra Unes ofertes que feien venir ganes de morir-se!, que va presentar amb el pseudònim d’Àngel de la Creu. Ha guanyat un prem en metàl·lic de 250 euros. El jurat ha destacat “l’originalitat de la temàtica i el to humorístic emprat per a plantejar una crítica social amb enginy i valentia.”

En la categoria de narrativa infantil l’obra escollida ha estat Llençols blancs, de la torrenca Rosalia Ciuró i Marquès, que té 42 anys. S’emporta un premi de 150 euros. El jurat ha valorat “la capacitat poètica i plàstica de crear una faula amb un missatge evocador i clar, en boca d’uns personatges singulars hàbilment presentats.”

El lliurament dels premis es farà el proper divendres 18 de novembre, a dos quarts de vuit del vespre, en l’acte de celebració del tercer aniversari del Torredembarra Actualitat al Cafè musical NO SE. Si voleu assistir de públic podeu reservar plaça a redaccio@TDBactualitat.cat i, a més, entrareu en el sorteig d’un lot de sis cerveses Clandestines, de Montferri.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a la resta dels participants!

Foto: Una imatge de la reunió del jurat del premi. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This