Torredembarra ja té el programa de la celebració del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/11/2022

La Regidoria d’Acció Social i Igualtats i la Biblioteca Mestra Maria Antònia ha organitzat el programa d’actes commemoratius amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones que tindran lloc el proper 25 de novembre, a la mateixa biblioteca:

A les 17.30 hores, lectura del Manifest.

A les 18 hores, espectacle de dansa El ball de les cireres, basat en la trilogia de Montserrat Roig El temps de les cireres, L’hora violeta i Ramona, adéu dins del cicle Balla’m un llibre de les biblioteques públiques de Catalunya. L’espectacle anirà a càrrec de les ballarines Patricia Hastewell Puig i Alicia Pirez Curell. A la biblioteca es poden recollir els  exemplars dels llibres. Seguidament, debat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This