El programa ‘Lletres Compartides’ arriba a la Biblioteca Mestra Maria Antònia amb l’escriptor Pasqual Alapont

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/11/2022

Aquest proper dimecres 9 de novembre, a les 18 hores, la Biblioteca Mestra Maria Antònia acollirà la trobada amb l’escriptor valencià Pasqual Alapont Ramon (Catarroja, 1963) en el marc del programa Lletres Compartides.

Lletres Compartides és un programa que neix de la necessitat d’apropar els escriptors del nostre àmbit lingüístic als lectors que encara no els han llegit i posar-los en relació amb tot el sector de la creació i la promoció literàries dels altres territoris. Es tracta d’un projecte pensat a llarg termini que permeti consolidar un espai literari comú entre els diversos territoris de parla catalana. La Institució de les Lletres Catalanes, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, la Fundació Mallorca Literària i el Consell Insular de Menorca són les quatre entitats que el promouen.

Pasqual Alapont es va llicenciar el 1985 en Geografia i Història per la Universitat de València i des d’aleshores ha desenvolupat el seu treball en l’àmbit de la literatura i el teatre, on ha fet d’editor, traductor, guionista, dramaturg, actor i director d’escena. A més de les obres infantils i juvenils, ha publicat una novel·la per a adults i ha estrenat cinc obres de teatre. La seva obra ha estat traduïda al basc, castellà, gallec, portuguès i a l’eslové amb L’infern de Marta, que és la obra que presentarà a la biblioteca el proper dimecres.

Entre les seves obres, destaquen L’ovella negra, L’infern de Marta, Pell de corder o la tetralogia al voltant dels populars personatges de Manel i l’avi Frederic, amb més de 100.000 llibres venuts.

Foto: L’escriptor valencià Víctor Alapont serà a Torredembarra. / YOUTUBE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This