‘Com gestionem els nostres residus?’, l’exposició del mes de novembre a Cal Bofill

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/11/2022

La Regidoria de Sostenibilitat presenta, dins el programa d’educació ambiental de Torredembarra, l’exposició “Com gestionem els nostres residus?”, a càrrec d’Ecologistes En Acció del Camp de Tarragona i Terres l’Ebre, que es pot visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, durant el mes de novembre.

Amb el model de consum actual, es genera una quantitat de residus desmesurada. Ha arribat el moment i la necessitat imperiosa de reduir, reutilitzar i en última instància reciclar els nostres residus. Si reciclem els residus que generem, ajudem a reduir el consum energètic, l’emissió de diòxid de carboni i estalviem recursos naturals. En aquesta exposició, es posa a prova el nostre  coneixement sobre el reciclatge.

Foto: Cal Bofill acull una nova exposició aquest mes de novembre. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This