Un membre de la Unió Ciclista Torredembarra, ferit greu en un accident a la Secuita

REDACCIÓ – La Secuita, 2/11/2022

Una col·lisió frontal amb una furgoneta al terme de la Secuita ha acabat amb un membre de la Unió Ciclista Torredembarra ferit greu, segons informa el Servei Català de Trànsit. El ciclista ha estat traslladat a l’hospital de Joan XXIII de Tarragona. La víctima no corre perill, tot i que té fractures a una vertebra, l’espatlla i un pulmó perforat.

L’accident s’ha produït en el quilòmetre 5 de la carretera T-223 a les vuit del matí d’aquest dimecres 2 de novembre. Fins al lloc dels fets, sobre els que es desconeixen les causes, s’hi han desplaçat unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques i dues dotacions dels Bombers i patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Foto: Patrulles dels Mossos han acudit al lloc de l’accident. / MOSSOS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This