S’inaugura el curs 2022-2023 del Campus extens de la URV a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2022

Aquest dijous 3 de novembre, a les 19 hores, tindrà lloc l’acte institucional d’inauguració del Campus Extens de la URV a Torredembarra, al Pati del Castell, amb la conferència “Les vil·les romanes del Moro (Torredembarra)”, a càrrec de Moisés Díaz, doctor en Història i Història de l’Art per la Universitat Rovira i Virgili, acompanyat de l’actuació musical del Grup Txala (Nando Taló i en Francesc Aguilera a les txalapartes i en Guillem Anguera a l’acordió diatònic).

L’acte també comptarà amb les intervencions de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; el vicerector de la URV de Compromís Social i Sostenibilitat, Jordi Diloli, i el president del Centre d’Estudis Sinibald de Mas, Albert Bonet.

La conferència de demà es complementarà amb una visita guiada a les Vil·les romanes del Moro (carrer d’Iluro, 7), que tindrà lloc el dissabte 5 de novembre, a les 12 h i que també anirà a càrrec de Moisés Díaz.

L’acte està organitzat pel Campus extens de la URV a Torredembarra, la Regidoria de Cultura  i el Centre d’Estudis Sinibald de Mas.

Foto: Una de les conferències del curs passat de del Campus Extens de la URV. / CESM

Hemeroteca

Tweets recents

Share This